Automatische beregening

Het bevloeien van uw tuin is van groot belang om uw planten en gazon in goede conditie te houden. Nu zeker met de lange aanhoudende droogte periodes. Door te werken met een volautomatische beregeningsinstallatie kunt u exact kiezen welke planten wanneer water moeten krijgen en hoeveel water ze moeten hebben. Dit zowel voor kleine stadstuinen tot grotere landschapstuinen / golfterreinen.

De aanleg van dergelijke installaties is niet zo eenvoudig. Door onze ervaring, de juiste materialen en machines kunnen wij jullie hierbij van dienst zijn.

Voordelen van automatische beregening

Wij kunnen beregening plaatsen zowel in bestaande als nieuwe tuinen. Hebt u al een bestaande beregeningsinstallatie, geen probleem ook hierbij kunnen wij u helpen met het onderhoud ervan.

Diensten

Opmeting

We komen de tuin volledig digitaal opmeten. Zo kunnen we alles goed in kaart brengen. Dit is belangrijk om te bepalen waar we onze beregeningsmaterialen plaatsen om zo op een efficiënt mogelijke manier water te geven. Zo verkrijgen we een goede waterverdeling over het geheel. Hier bekijken we ook met welke materialen we werken voor de gazon, borders, … te bevloeien.

Installatie

Na overleg gaan we over tot installatie. Aan de hand van een grondplan wordt de volledige installatie aangelegd. Dit heeft als voordeel dat er geen fouten gemaakt wordt tijdens de installatie. Bij eventuele graafwerken later in de tuin kunt u op het plan ook steeds terugkijken waar de ondergrondse leidingen zich juist situeren.

Onderhoud

In de winterperiode wanneer de temperatuur daalt onder nul is het belangrijk dat de installatie winterklaar staat. Hier kunnen wij ook voor zorgen.

Wij zijn ook in het bezit van software waardoor wij jouw beregeningsinstallatie vanop afstand kunnen besturen bij verandering van de weersomstandigheden indien jullie dit wensen.

Werkwijze

Een greep uit ons uitgebreid assortiment

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties!

Like onze Facebookpagina, waar we regelmatig handige tips en voordelige acties posten.